Onze lessen

Autorijbewijs

Vanaf € 35,-
Available Dates: 15 November 2016

Snel je rijbewijs halen?

Bij Rijschool Trimo heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! Schrijf je meteen in via onderstaande link!

Praktijk:

Een rijles duurt 50 minuten. U wordt opgehaald en weer terug gebracht op een door u aangegeven locatie (thuis, school, stad). Het gemiddelde aantal lessen per opleiding bedraagt ongeveer 35 tot 45 lessen. Het exacte aantal rijlessen is uiteraard moeilijk vooraf aan te geven en volledig persoonsafhankelijk. Misschien heeft u wel genoeg aan 20 lessen of heeft u juist meer dan 45 lessen nodig. Dit kunnen wij redelijk vaststellen tijdens de intest (1e rijles).
Ons streven is ten alle tijden om u zo snel mogelijk en op de juiste manier goed te leren auto rijden, en het rijbewijs zo snel mogelijk te laten behalen tegen zo min mogelijk kosten.

De praktijkopleiding wordt gegeven met behulp van een stappenplan welke op u is afgestemd. Uw vorderingen worden opgeschreven op een instructiekaart zodat u altijd precies kunt zien welke lesstof er al behandeld is en welke er nog komen gaat. Ook zal de instructeur u huiswerk meegeven om thuis uit te werken, hierdoor zult u sneller uw rijbewijs behalen.
U kunt zelf bepalen in welk tempo u uw rijbewijs wilt behalen. U kunt daarbij denken aan 1 of 2 lessen van 50 minuten of 100 minuten per week, maar het is ook mogelijk om meer lessen per week te nemen waardoor u in een kortere tijd uw rijbewijs kunt behalen.
Verder werkt u altijd met dezelfde instructeur en rijd u in een nieuwe, goed onderhouden en rookvrije lesauto, die onder andere is voorzien van airco en in hoogte verstelbare stoelen en stuurinrichting. Dus ook voor de kleinere of de juist grotere leerling is er altijd de juiste mogelijkheid voor de ideale zit/stuurhouding.

Theorie:
De meeste kandidaten geven de voorkeur aan zelfstudie. U bepaald dan zelf wanneer en in welk tempo u leert. Het is natuurlijk wel het beste dat u zo spoedig mogelijk uw theorie-examen haalt. Dit is een groot voordeel tijdens uw rijlessen. U kunt dan in een vroeg stadium de verkeersregels en de betekenis van de verkeersborden toepassen, zodat u makkelijker de praktijklessen leert.
Om uw T.T.T of het praktijkexamen te kunnen afleggen zult u eerst uw theorie-examen moeten behalen.
Beginnen met leren kan natuurlijk altijd al eerder. Daarbij wordt u tijdens de rijopleiding regelmatig getoetst op uw kennis, en vakkundig begeleid zodat u met een goed gevoel het theorie-examen tegemoet kunt zien.
Voor al onze ander mogelijkheden zoals 2toDrive, cursus autotechniek etc. kunt u terecht op de betreffende pagina’s.

When & Where

Rotterdam en omstreken

maart 20, 2015

from 7:30 PM to 8:30 PM (EST)

Rijschool Trimo
Verstuur bericht