Theorie examen

Theorie-examen auto (B)

Voordat je praktijkexamen mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 16 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op. Klik hier voor alle informatie over het theorie examen en om het theorie examen te reserveren.

Theorie-examen motor (A)

Voordat je de praktijkexamens voor de motor mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 17 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je de verkeersregels kent en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op. Klik hier voor alle informatie over het theorie examen en om het theorie examen te reserveren.

Theorie-examen scooter (AM)

Voordat je het praktijkexamen voor de bromfiets mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 15,5 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je de verkeersregels kent en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op. Klik hier voor alle informatie over het theorie examen en om het theorie examen te reserveren.

Klik hier om naar de website van het Centraal Bureau Rijbewijzen (CBR) te gaan met alle informatie over de theorie en praktijkexamens.

Rijschool Trimo
Verstuur bericht